Open vacancy Mikkelin kaupunki

Rakennustarkastaja

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Tekninen toimi, RakennusvalvontaMikkeli
Työavain: 
137075
Hakuaika päättyy: 
6.7.2017 15.00
Palkka: 
Kunnallisen teknisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2017 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Mikkelin kaupunki hakee kahta rakennustarkastajaa vakinaiseen virkaan.

Rakennustarkastajan keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat lakisääteiset rakennusvalvontatehtävät mm. lupa-asioiden valmistelu, aloituskokousten ja katselmusten sekä tarkastusten suorittaminen, asiakasneuvonta ja ohjaus rakentamiseen liittyvissä asioissa sekä rakennetun ympäristön valvonta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto tai aikaisempi rakennusalan insinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta rakentamiseen liittyvistä tehtävistä.

Viran hoito edellyttää hyvää tietotekniikan hallintaa ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Eduksi katsotaan kokemus rakennus- ja/tai rakennesuunnittelutehtävistä. Viranhoito vaatii oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Työaika on 36,75 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkasuhteeseen otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

johtava rakennustarkastaja Sari Valjakka, p. 044 794 2620, sari.valjakka(at)mikkeli.fi tai hallintopäällikkö Juha Ruuth p. 044 794 2622, juha.ruuth(at)mikkeli.fi.

Tekninen tuki hakemuksen jättämiseen p. 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15)

Haastattelut pidetään elokuussa erikseen sovittuna ajankohtana.