Open vacancy Oulaisten kaupunki

Arkistosihteeri

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunkiOulaistenkatu 12Oulainen
Työavain: 
137114
Hakuaika päättyy: 
5.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Oulaisten kaupungissa on haettavana arkistosihteerin sijaisuus ajalle 1.8.2017-31.5.2018.

Työtehtäviin kuuluu Oulaisten kaupungin tiedonohjausjärjestelmän ylläpito sekä keskushallinnon tietopalvelun ja arkistoinnin hoitamiseen, kehittämiseen ja suunnitteluun liittyvät tehtävät sekä perusturvan hallinnon, Rantakartanon ja terveyskeskuksen arkistotehtäviä. Työaika on jaettu keskushallinnon (50 %) ja perusturvan (50 %) kesken.

Hakijalta edellytämme, että hänellä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä asiakirjahallinnon, tietohallinnon tai informaatiotutkimuksen opintoja. Tietämys tietosuojalainsäädännöstä on eduksi. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää käytännön arkistointikokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, projektinhallintataitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kehittämisotetta.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella Oulaisten kaupunki/Hallintokeskus, PL 22 86301 Oulainen.

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
- kaupunginsihteeri Maarit Grekula, p. 0444793201, maarit.grekula@oulainen.fi
- henkilöstöjohtaja Jouni Aitto-oja, p. 0444793221, jouni.aitto-oja@oulainen.fi