Open vacancy Sipoon kunta

Sairaanhoitaja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyskeskuksen sairaala Sipoo
Työavain: 
137195
Hakuaika päättyy: 
4.5.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
5.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon terveyskeskuksen sairaalan osasto 1 on 33-paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto. Hoidamme potilaita, jotka tulevat kotoa päivystyksen kautta tai jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Hoitotyötä tehdään moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä, yksilölliseen kuntouttavaan hoitosuunnitelmaan perustuen sekä potilaidemme ihmisarvoa ja oikeuksia kunnioittaen.

Haemme nyt sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 2.5.-31.12.2017.

Potilaidemme ADL-kuntoutus on aktiivista ja käytössämme on sähköinen dokumentointi, eli osastomme on paperiton. Olemme täydennyskoulutuspositiivisia ja tuemme henkilökuntamme työhyvinvointia.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön. Työ on kolmivuorotyötä ja palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan.

Työ on kolmivuorotyötä. Työ alkaa 5.5.17 tai sopimuksen mukaan, koeaika on 3 kuukautta.

Pyydämme jättämään hakemuksen ohessa olevan linkin kautta 4.5.2017 klo 16.00 mennessä.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa 26.4. alkaen osastonhoitaja Paula Lappalainen, etunimi.sukunimi@sipoo.fi,
puh. 09 2353 6450.