Open vacancy Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Sairaanhoitaja

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymäPöytyän kansanterveystyön kuntayhtymäAura, Pöytyä
Työavain: 
137196
Hakuaika päättyy: 
8.5.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.5.2017
Työn kuvaus

Sairaanhoitajan toimi

Tehtävä sijoittuu 30 -paikkaiselle, akuuttiluonteiselle osastolle.

Työ on kolmivuorotyötä; työvuorosuunnittelussa noudatamme ergonomista työvuorosuunnittelua. Kelpoisuusehtona toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen pätevyys.

Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä kuntayhtymän käyttämän työterveyshuollon antama hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävään liittyy koeaika.

Organisaation kuvaus

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 600:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Osastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävistä antavat osastonhoitaja Tarja Pajula (02) 486 41302, tarja.pajula@tk.poytya.fi ja johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström (02) 486 41202 eija-liisa.vikstrom@tk.poytya.fi .