Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Osastonylilääkäri

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Operatiivinen hoito, Leikkaus- ja anestesiaosastoRovaniemi
Työavain: 
137718
Hakuaika päättyy: 
29.5.2017 15.00
Palkka: 
LS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Lapin sairaanhoitopiirissä on haettavana 29.5.2017 klo 15.00 mennessä

Leikkaus- ja anestesiaosastolla

OSASTONYLILÄÄKÄRIN VIRKA

Haemme anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäriä vastaamaan päiväkirurgisen yksikkömme toiminnasta. Aikaisempi kokemus työyksikön kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja päivä- ja lyhytkirurgisten prosessien asiantuntemus katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja sekä sujuvaa suomen kielen hallintaa. Arvostamme hakijan positiivista asennetta ja dynaamista otetta tulevaisuuden tuomiin haasteisiin.

Tarjoamme nuorekkaan ja kehittyvän työyksikön, jonka lähivuosien haasteisiin kuuluu vastata leikkaustoiminnan ja tehohoidon osalta laajan erikoissairaanhoidon päivystyksen omaavan sairaalan velvoitteisiin. Pidämme huolta työntekijöistämme huolehtimalla riittävästä täydennyskoulutuksesta ja mahdollistamme ammatillisen kehittymisen erikoislääkäritutkinnon jälkeenkin.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Palkka-asioissa sovellamme lääkärisopimusta joustavasti. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus työnantajan edustajalle
ennen tehtävän hoidon aloittamista.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta;
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi

Lisätietoja antavat
ylilääkäri Sami Mäenpää, 040 660 1766 ja operatiivinen tulosaluejohtaja, ylilääkäri Katja Hämeenoja, 040 586 8213.
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.

Rovaniemellä 5.5.2017

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat ylilääkäri Sami Mäenpää, 040 660 1766 ja operatiivinen tulosaluejohtaja, ylilääkäri Katja Hämeenoja, 040 586 8213. Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi.