Open vacancy Janakkalan kunta

Koulupsykologi

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Sivistystoimi, KoulutuspalvelutJanakkala
Työavain: 
139336
Hakuaika päättyy: 
4.6.2017 00.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Haemme koulupsykologia 1.8.2017 vakinaisesti täytettävään virkaan

Koulupsykologi toimii Janakkalan kunnan esi- ja perusopetuksessa. Oppilashuollossamme työskentelee koulupsykologin lisäksi nuorten psykologi ja terveyskeskuspsykologi sekä kolme koulukuraattoria. Tarjoamme varhaisen puuttumisen työtapoja kehittävän työyhteisön sekä mahdollisuuden täydennyskoulutukseen ja työnohjaukseen. Työhuone sijaitsee Turengissa Janakkalan perhekeskuksessa, jossa on myös muiden kunnan psykologien työhuoneet.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Koulumaailman tuntemus ja työkokemus katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi arvostamme monipuolista työkokemusta lasten ja nuorten parissa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta kehittää omaa työtä ja oppilashuollon kokonaisuutta moniammatillisessa yhteisössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Myös opintojen loppuvaiheessa olevien hakijoiden hakemukset voidaan ottaa huomioon, mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole. Tehtävä täytetään silloin määräaikaisena.

Koulupsykologin toimenkuvaan kuuluvat lasten ja nuorten psykologiset tutkimukset oppimisedellytysten arvioimiseksi, psyykkinen tukeminen sekä tarvittavien tukitoimien suunnittelu, opettajien ja muun henkilöstön konsultointi, vanhempien ohjaus ja neuvonta sekä moniammatillinen tiimi- ja verkostotyö. Lisätietoja antaa sivistystoimen kehittämispäällikkö Jaana Koski p. (03) 680 1270, jaana.koski@janakkala.fi, www.janakkala.fi

Hakemukset jätetään kuntarekry.fi kautta viimeistään sunnuntaina 4.6.2017. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä. Haastattelut pidetään viikolla 23.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen vaalin vahvistamista.

Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkasuhteen ehdot ja palkkaus ovat KVTES:n mukaiset.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Metropolialueen parhaaksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat opetustoimen kehittämispäällikkö Jaana Koski p. (03) 680 1270

Hakemukset jätetään kuntarekry.fi kautta 4.6.2017 mennessä. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan haastattelun yhteydessä.