Open vacancy Loviisan kaupunki

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja

Loviisan kaupunkiPerusturvakeskusLoviisa
Työavain: 
139477
Hakuaika päättyy: 
2.6.2017 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017.
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa vastaanottotyöhön. Työnkuva koostuu pääasiallisesti päihde/korvaushoidosta sekä haavanhoidosta.

Kokemus päihdetyöstä tai haavanhoitotyöstä lasketaan eduksi.

Työ alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto (sairaanhoitaja/terveydenhoitaja) tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,75 h/ viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset pyydetään jättämään kuntarekryn kautta.

Organisaation kuvaus

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali-ja terveyspalvelut Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuunottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 700 asukasta. Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

palveluvastaava Kirsi Buddas, puh 044 505 1731, kirsi.buddas@loviisa.fi