Open vacancy Huittisten kaupunki

Puheterapeutti

Huittisten kaupunkiHuittisten kaupunki, PerusturvakeskusRisto Rytin katu 53Huittinen
Työavain: 
139624
Hakuaika päättyy: 
31.5.2017 12.00
Palkka: 
Sopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Huittisten kaupungin terveyskeskuksessa on haettavana

PUHETERAPEUTIN sijaisuus ajalle 1.6.2017 - 26.3.2018

Puheterapeutin työn pääpaino on alle kouluikäisten lasten arvioinnissa, tutkimuksessa ja kuntoutuksessa. Yhteistyö vanhempien ja päiväkotien kanssa on tiivistä. Työyhteisössä on hyvät ja toimivat moniammatilliset yhteistyökumppanit. Puheterapeutti tekee yhteistyötä mm. neuvolan terveydenhoitajien, lääkäreiden, perheneuvolan psykologin ja sosiaalityöntekijän sekä päivähoidon kanssa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja aktiivista työotetta.

Perusterveydenhuollon puheterapeutin työ on itsenäistä ja monipuolista. Pyrimme aktiivisesti kehittämään työtä ja ottamaan käyttöön uusia toimintamalleja ja tarjoamme mahdollisuuden keskittyä perustyön tekemiseen. Osaaminen ja koulutusmyönteisyys ovat meille ykkösasia.

Tarjoamme ajanmukaiset työtilat ja -välineet. Aikuisasiakkaiden kohdalla puheterapia toteutetaan ostopalveluna yksityisiltä ammatinharjoittajilta.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu puheterapeutti. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat logopedian pääaineopiskelijat.

Tehtävään valitun on ennen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain mukainen rikosrekisteriote. Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus on kilpailukykyinen.

Yhteystiedot hoitotyön johtaja Susanna Koivunen 044 772 8223, susanna.koivunen@huittinen.fi

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry- järjestelmän sähköisellä lomakkeella. Mikäli lomake ei ole mahdollista, paperilomake pyydetään lähettämään osoitteella: Huittisten kaupunki, hoitotyön johtaja Susanna Koivunen, Risto Rytin katu 53, 32700 Huittinen. Kuoreen merkintä, Hakemus. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään.

Haku päättyy 31.5..2017 klo:12:00

Tietoa Huittisista www.huittinen.fi

Huittisissa 9.5.2017

Hoitotyön johtaja

Organisaation kuvaus
Yhteystiedot

Yhteystiedot hoitotyön johtaja Susanna Koivunen 044 772 8223, susanna.koivunen@huittinen.fi