Open vacancy Sotkamon kunta

Koulusihteerin toimi

Sotkamon kuntaSotkamon kunta, SivistyspalvelutSotkamo
Työavain: 
139991
Hakuaika päättyy: 
24.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi toistaiseksi voimassa oleva koulusihteerin toimi. Toimipaikka on Tenetin yläkoulu. Koulussa on noin 340 oppilasta ja 35 opettajaa.

Koulusihteerin toimenkuvaan kuuluvat mm. henkilöstö-, talous- ja kouluhallintoon liittyvät toimisto- sekä asiakaspalvelutehtävät.
Hakijalta edellytetään koulusihteerin tehtäviin soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta toimistotehtävistä.
Hyvä tieto- ja viestintätekninen osaaminen on välttämätöntä. Koulun hallinto-ohjelman (Primus ja Wilma) tunteminen luetaan hakijalle eduksi.

Palkkaus KVTES:n mukaan.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemus, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat opinto- ja työtodistukset toimitetaan 24.5.2017 klo 15.00 mennessä Sotkamon kunta/sivistyspalvelut, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo tai osoitteessa Kuntarekry.fi avoimet työpaikat nro 139991.

Organisaation kuvaus

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Riitta Lankinen 0447502801, riitta.lankinen(at)sotkamo.fi