Open vacancy Huittisten kaupunki

Fysioterapeutin kesälomasijaisuus

Huittisten kaupunkiHuittisten kaupunki, Perusturvakeskus, Ikäihmisten palvelutHuittinen
Työavain: 
140010
Hakuaika päättyy: 
24.5.2017 12.00
Palkka: 
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
29.5.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Huittisten kaupungin perusturvakeskus hakee ajalle 29.5. - 3.9.2017

FYSIOTERAPEUTIN KESÄLOMASIJAISTA VANHUSTENHUOLLON PALVELUIHIN

Vanhustenhuollon fysioterapeutin tehtäväalueena on vanhusten asumispalvelut ja kotihoito.

Fysioterapeutin keskeisiin työtehtäviin kuuluu asiakkaan kokonaisvaltaisen toimintakyvyn arviointi ja harjoittaminen sekä asiakkaiden, läheisten ja hoitohenkilökunnan ohjaaminen toimintakyvyn ylläpitämisessä ja arjessa selviytymisessä. Työ sisältää mm. asiakaskäyntejä ja niiden suunnittelua.

Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityön taitoja, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Työssä edellytetään oma-aloitteisuutta ja kykyä organisoida omaa työtä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön.
Toimen kelpoisuusvaatimuksena on fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai opistoasteen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus, myös alan opiskelijat huomioidaan.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

Huittisten kaupunki on savuton työpaikka.

Haku tapahtuu ensisijaisesti sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi (hakusana Huittinen) tai toimittamalla hakemusasiakirjat postitse osoitteella Ikäihmisten palvelut, Avopalveluohjaaja, Särkimyskoskenkatu 3, 32700 Huittinen. Mahdolliset paperiset hakemukset siirrämme sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään. Haku päättyy 24.5.2017 klo 12.

Lisätietoja toimesta antaa avopalveluohjaaja Marjut Hiljanen, 044 773 0246.

Huittisissa 11.5.2017
Perusturvalautakunta

Organisaation kuvaus

Huittinen on vetovoimainen noin 10 700 asukkaan satakuntalainen kaupunki, talousalueensa kaupan keskus ja tunnettu hyvästä liikenteellisestä sijainnistaan.

Huittisten kaupungin perusturvakeskuksen vastuualueina ovat terveyskeskus, sosiaalityö, vanhustenhuolto sekä erikoissairaanhoito

Yhteystiedot

Lisätietoja toimesta antaa avopalveluohjaaja Marjut Hiljanen, 044 773 0246