Open vacancy Sotkamon kunta

Kasvatusjohtaja

Sotkamon kuntaSotkamon kunta, SivistyspalvelutSotkamo
Työavain: 
140250
Hakuaika päättyy: 
29.5.2017 15.00
Palkka: 
OVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Sotkamon kunnan sivistyspalveluissa julistetaan haettavaksi kasvatusjohtajan virka 1.8.2017 alkaen. Tehtäväalueeseen kuuluu varhaiskasvatus ja koulutoimi (perusopetus ja lukio). Kasvatusjohtaja vastaa kasvatus- ja opetuspalvelujen johtamisesta, kehittämisestä ja hallinnosta sekä vastuualueiden talouden suunnittelusta ja seurannasta. Kasvatusjohtaja toimii rehtoreiden ja koulunjohtajien sekä päiväkotien johtajien ja perhepäivähoidon ohjaajan esimiehenä.

Kelpoisuusehdot virkaan ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja rehtorin kelpoisuus. Eduksi katsotaan kokemus varhaiskasvatuksesta, perusopetuksesta ja johtamisesta sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja kielitaito. Palkkaus Ovtes:n mukaan.

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkaan valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan ensisijaisesti osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Ellei sähköinen hakemus ole mahdollinen, paperiseen hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo. Tällöin hakemus liitteineen tulee toimittaa osoitteeseen Sotkamon kunta/sivistyspalvelut Markkinatie 1, 88600 Sotkamo. Hakuaika päättyy 29.5.2017 klo 15.00.

Organisaation kuvaus

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen.
Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset.

Yhteystiedot

Av. sivistysjohtaja Merja Ojalammi, merja.ojalammi@sotkamo.fi, p. 044-7502125