Open vacancy Lopen kunta

Lähihoitaja

Lopen kuntaLopen kunta, Perusturvalautakunta, Kehitysvammaisten palvelut, Mäntykodin asuntolaLoppi
Työavain: 
140295
Hakuaika päättyy: 
26.5.2017 16.00
Palkka: 
2160,27 e/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.6.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme lähihoitajaa 1.6.2017 alkaen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävän sijoituspaikka on kehitysvammaisten asumisyksikkö Mäntykoti. Mäntykoti on 7-paikkainen, kodinomainen palveluasumisen yksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista palvelua ensisijaisesti kehitysvammaisille. Työ on kolmivuorotyötä, johon sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä, sekä yötyötä. Hakemukset pyydetään tekemään perjantaihin 26.5.2017 klo 16 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan toimeen on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 272/2005 § 8 mukainen soveltuva tutkinto. Kokemus kehitysvammaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi. Hakijalta toivotaan kuntouttavaa työotetta ja joustavuutta sekä halua kehittää työtä. Hygieniaosaaminen ja lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2160,27 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Organisaation kuvaus

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin noin 8100 asukkaan kasvava ja elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista, sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Loppi on savuton kunta.

Yhteystiedot

Kehitysvammaisten sosiaaliohjaaja ja johtava sosiaalityöntekijä Kaija Männistö, p. 019-758 6062, kaija.mannisto@loppi.fi
Kehitysvammaisten ohjaaja, Mikko Tuohimaa, p. 019- 758 6108, mikko.tuohimaa@loppi.fi