Open vacancy Carea

Sairaanhoitaja silmätautien yks.

CareaCarea, Silmätautien yksikköKotka
Työavain: 
140344
Hakuaika päättyy: 
28.5.2017 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen keskussairaalan silmätautien yksikköön.

Sairaanhoitajan tehtäviin kuuluu silmätautipotilaan monipuolinen hoitotyö ja sen kehittäminen poliklinikalla, pientoimenpiteissä ja laserhoidoissa, itsenäisesti suoritettavat erilaiset silmätutkimukset sekä silmäleikkauspotilaiden hoito ennen ja jälkeen leikkauksen sekä hoitotyö leikkaussalissa.

Tehtävässä vaaditaan oppimiskykyä ja -halua oman osaamisen kehittämiseen, hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, kykyä tarkkuutta ja huolellisuutta vaativiin tehtäviin, teknistä osaamista (paljon erilaisilla laitteilla tehtäviä mittauksia ja tutkimuksia), kykyä toimia joustavasti erilaisissa työpisteissä (poliklinikalla, leikkaussalissa, toimenpiteissä ym.) ja hyvää paineensietokykyä toimia suuren potilasmäärän ja muuttuvien tilanteiden keskellä rauhallisesti, yhteistyökykyisesti ja rakentavasti. Työssä edellytetään kehittymishakuisuutta, muutosvalmiutta, joustavuutta ja myönteistä asennetta työhön. Eduksi katsotaan näytöt kehittämishakuisuudesta sekä perehtyneisyys silmäsairauksiin

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon sekä sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Yhteystiedot

Palvelutoiminnan esimies Heli Hippala p. 020 6332200 heli.hippala@carea.fi