Open vacancy Ilmajoen kunta

Kaksi psykiatrisen hoitajan tehtävää

Ilmajoen kuntaIlmajoen kunta, Sivistysosasto, AlakoulutIlmajoki
Työavain: 
140349
Hakuaika päättyy: 
30.5.2017 10.00
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
9.8.2017
Työn kuvaus

Ilmajoen kunnassa on haettavana

kaksi psykiatrisen sairaanhoitajan tehtävää ajalle 9.8.-4.6.2018

Tehtävät voivat mahdollisesti jatkua pitempään. Työ tapahtuu oppilaiden kanssa, joilla on koulunkäyntiin ja elämänhallintaan liittyviä haasteita. Tehtävä sisältää tuen antamista luokka- tai ryhmätilanteessa, yhteydenpitoa vanhempiin ja tarvittaviin yhteistyökumppaneihin, opettajien ja oppilashuoltotyöryhmän konsultointia oppilaan tukemiseksi koulussa, sekä oppilaiden hoitoon ja lääkintään liittyviä töitä. Yhden tehtävän alkusijoituspaikka on Neiron alakoulu ja toisen Palonkylän alakoulu.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon AMK-tutkinto / aiempi opistotasoinen psykiatrisen sairaanhoitajan tutkinto tai vastaava. Lisäksi hakijalle katsotaan eduksi kokemus työskentelystä koulussa, perusopetuksen kolmiportaisen tuen ja oppilashuollon käytännöistä, psyykkisen tuen tarpeen arvioinnista, oppilaan tukemisesta kouluympäristössä, sekä moniammatillisesta yhteistyöstä mm. lastensuojelun sekä lasten, nuorten ja perheiden palveluiden kanssa ja valmius käyttää omaa autoa.

Tehtävässä edellytetään pitkäjänteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä avointa mieltä, kuten myös osaamista sairauden hoidossa ja kokemusta lääkityksestä, erityisruokavalioista ja/tai apuvälineistä. Tehtävä vaatii tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta. Työaika on 25 tuntia viikossa.
Palkka määräytyy tuntien suhteessa tehtäväkohtaisesta palkasta, joka on 2 272,42 € / kk, (03HOI030). Lisäksi voi mahdollisesti tulla aamu- ja iltapäivätoiminnan tehtäviä.

Tehtävissä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on toimitettava hyväksyttävä Ilmajoen kunnan työterveyshuollon lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista sekä on esitettävä lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote.

Hakemukset pyydetään lähettämään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta www.kuntarekry.fi (työavain 140349). Mikäli sähköinen hakemus ei ole mahdollinen, voi hakemuksen lähettää postitse osoitteeseen Ilmajoen kunta, sivistystoimisto, PL 23, 60801 ILMAJOKI. Kuoren päälle sana Hakemus. Hakemuksia ei palauteta. Todistuksista tulee jättää kopiot haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

ILMAJOKI on kehittyvä noin 12.000 asukkaan kunta Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla. Ilmajoki tunnetaan monipuolisista koulutuspalveluista, kulttuurista, urheilusta ja yrittäjyydestä.

Yhteystiedot

Sivistystoimenjohtaja Kirsi Kinnunen puh. 044-4191 280 tai kirsi.kinnunen@ilmajoki.fi