Open vacancy Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Erikoislääkäri (akuuttilääketiede)

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymäLapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Päivystys ja ensihoitoRovaniemi
Työavain: 
140462
Hakuaika päättyy: 
9.6.2017 15.00
Palkka: 
LS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Lapin keskussairaala Rovaniemellä on yksi tulevista laajan päivystyksen sairaaloista, ja tuottaa 118000 asukkaan erikoissairaanhoidon päivystyspalvelut ja 68000 asukkaan perusterveydenhuollon päivystyspalvelut. Matkailusesonkina alueen väestöpohja on suurempi. Päivystyspoliklinikallamme hoidetaan vuositasolla noin 45000 potilasta. Koulutamme akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä yhteistyössä Oulun yliopiston kanssa. Kehitämme päivystyspoliklinikan toimintaa pitkäjänteisesti.

Tule Napapiirille sankariksi!

Haemme Lapin keskussairaalan päivystyspoliklinikalle

AKUUTTILÄÄKETIETEEN ERIKOISLÄÄKÄRIÄ

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan mukavassa moniammatillisessa työyhteisössämme. Toimit Lapin keskussairaalan päivystyspoliklinikalla potilastyön lisäksi seniorikonsulttina päivystäville lääkäreille, akuuttilääketieteeseen erikoistuvien lääkäreiden koulutusvastaavana ja osallistut moniammatillisen tiimin jäsenenä toiminnan kehittämiseen. Hoidat myös valvontapotilaita teho-osastolla erikoistuvan lääkärin työparina, seniorikonsulttina toimien.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä kiinnostusta päivystyksen toiminnan ja akuuttilääketieteen koulutuksen kehittämiseen.

Hakemukset lähetetään Kuntarekry hakupalvelun kautta 9.6.2017 klo 15:00 mennessä: www.lshp.fi - Ammattilaisille - Rekrytointi - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Lääkärisopimuksen mukaisesti. Palvelussuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antavat:
Merja Turunen, osastonylilääkäri, Päivystyspoliklinikka, 040 660 1568
Antti Saari, ylilääkäri, Päivystys ja ensihoito, 040 178 7083.
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi

Rovaniemellä 15.5.2017
Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Organisaation kuvaus

Lapin keskussairaala on Rovaniemen seudun suurimpia työnantajia. Sairaalassa työskentelee noin 1600 eri ammattialojen osaajaa. Keskussairaala tarjoaa mielenkiintoisen ja uudistuvan työympäristön Suomen pohjoisimmassa sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä. Lapin keskussairaala on sopivan suuri ja inhimillisesti tehokas sairaala, jonka toiminnassa korostuvat työntekijöiden työtyytyväisyys ja työmielekkyys. Tervetuloa joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat:
Merja Turunen, osastonylilääkäri, Päivystyspoliklinikka, 040 660 1568
Antti Saari, ylilääkäri, Päivystys ja ensihoito, 040 178 7083.
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@lshp.fi