Open vacancy Sipoon kunta

PT liikunnan tuntiopettaja

Sipoon kuntaKoulutuspalvelut, suomenkieliset koulutSipoo
Työavain: 
140520
Hakuaika päättyy: 
29.5.2017 16.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Sipoonlahden koulu on moderni yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 700 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulu sijaitsee Sipoon Söderkullassa kauniilla ja luonnonläheisellä paikalla, josta on hyvät julkiset liikenneyhteydet mm. Helsinkiin ja Porvooseen.

Sipoon kunnan koulutuspalvelut hakee nyt työyhteisöömme Sipoonlahden kouluun päätoimista tuntiopettajaa liikunnan opettamiseen. Kyseessä on määräaikainen päätoimisen tuntiopettajan viransijaisuus ajalla 1.8.2017-31.7.2018. Etsimme aktiivista ja myönteistä henkilöä, jolla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja halu toimia erilaisissa tiimeissä.

Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Sipoon kunta tarjoaa henkilöstölleen haastavan, monipuolisen työn ja viihtyisän työympäristön kasvavassa ja kehittyvässä kunnassa, jossa henkilöstön osaamiseen, uudistumiseen ja hyvinvointiin panostetaan ja onnistumisista palkitaan.

Valitun tulee toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Palkkaus määräytyy OVTES:n mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset 29.5.2017 klo 16.00 mennessä alla olevan linkin kautta.. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa rehtori Jorma Joki-Korpela, puh. 09 23537360, jorma.joki-korpela(at)sipoo.fi tai virka-apulaisrehtori Tiina Luomanen puh. 0923537435, tiina.luomanen(at)sipoo.fi