Open vacancy Raahen kaupunki

Kahvilapaja/Työkokeilu

Raahen kaupunkiRaahen kaupunki, KeskushallintoRaahe
Työavain: 
140689
Hakuaika päättyy: 
1.7.2017 12.00
Työn luonne: 
Työkokeilu
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Jos pienimuotoinen kahvilatoiminta kiinnostaa sinua, olet lämpimästi tervetullut työkokeiluun kahvilapajalle. Hanketoiminnan ja kehittämisyksikön toimitilat ovat Kampus-alueella osoitteessa Rantakatu 7 A.
Harjoituskahvilassa pääset tutustumaan kahvilapalvelujen järjestämiseen ja niissä mukana toimimiseen.
Saat kokeilla erilaisten tuotteiden valmistamista ja samalla opettelet asiakaspalvelua ja kassatyöskentelyä. Henkilökunnan ja kokouskahvitusten järjestäminen sekä kahvilan siisteydestä ja viihtyvyydestä huolehtiminen kuuluvat kahvilatoiminnan arkeen.
Kahvilapajalla on rento ja välitön ilmapiiri, jossa jokainen päivä on erilainen ja päivät kuluvat nopeasti.
Yli kolme kuukautta kestävää työkokeiluun vaaditaan hygieniapassi.
Työkokeilu on TE-toimiston palvelu työttömille työnhakijoille. Varmista aina TE-toimistosta ennen työkokeilupaikan hakemista oikeutesi työkokeiluun.
Ilmoituksessa oleva hakuaika on viitteellinen, hakemukset käsitellään aina heti niiden saavuttua rekrytointivastaavalle.

Organisaation kuvaus

Raahen kaupunki on reilun 25 000 asukkaan kaupunki, joka panostaa asukkaidensa hyvinvointiin ja viihtyvyyteen. Kaupungistamme löytyykin monipuoliset harrastus-, kulttuuri- ja vapaa-ajanpalvelut.
Raahe on osaavien ja osallistuvien nuorten kotikaupunki, jossa tuetaan nuorten kasvua ja kehitystä, parannetaan heidän elinolojaan ja luodaan edellytykset hyvälle elämälle mm. monipuolisella nuorten aktivoinnilla koulutukseen, työelämään, harrastuksiin ja tasapainoiseen elämään.

Yhteystiedot

TE-toimisto 029 505 6501
Pajaohjaaja Mervi Saarni 040 130 3882 mervi.saarni@raahe.fi
Työhönvalmentaja Leila Riihijärvi 040 135 6795 leila.riihijarvi@raahe.fi