Open vacancy Keuruun kaupunki

Työpajaohjaaja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, Perusturvapalvelut, TyöllisyyspalvelutMultiantie 5Keuruu
Työavain: 
140699
Hakuaika päättyy: 
1.6.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Keuruun kaupungille valtionavustusta nuorten työpajatoiminnan tukemiseen. Keuruun kaupungin työllisyyspalvelut hakee nuorten "NUOSKA" työpaja-hankkeeseen työpajaohjaajaa. Tehtävänäsi on nuorten päivittäisten työpajatoimintojen suunnittelu, ohjaaminen ja asiakastyö yhdessä hankkeen yksilövalmentajan sekä työllisyyspalvelujen palveluohjaajien kanssa.

Tehtävään valittavalta edellytetään sosiaalialalle soveltuvaa ammattikorkeakoulu tai opistotason tutkintoa.

Toivomme sinulta yhteiskunnallisten palvelujen tuntemusta. Lisäksi toivomme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, hyviä sosiaalisia taitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua tehdä monialaista verkostotyötä. Tehtävä edellyttää asiakkaan voimavarojen ja sosiaalisen tilanteen arviointikykyä, motivointi- ja ohjaustaitoja sekä kädentaitoja ja käytännönläheistä työotetta.

Organisaation kuvaus

Keuruu tarjoaa upeita mahdollisuuksia elämiseen järven rannalla. Rantatontteja löytyy kaava-alueilta ja kylistä. Hyvien rakennuspaikkojen lisäksi Keuruulla on loistavat julkiset ja kaupalliset palvelut. Keuruu on satsannut viime vuosina noin yhdeksän miljoonaa euroa liikuntapaikkoihin, mikä on tehnyt Keuruun liikuntapalveluista selkeän vetovoimatekijän. Uusia kohtaamispaikkoja on uudistuneen uimahallin lisäksi syntynyt mm. Keilakeskukseen ja Kurkisaareen. Keuruulla on aikaa omille ajatuksille ja unelmille. Keskitä elämäsi Keuruulle ja elä unelmat todeksi!

Yhteystiedot

työllisyyspäällikkö Erja Ikkala p. 040 5440 139 tai sähköposti etunimi.sukunimi(at)keuruu.fi