Open vacancy Carea

Erikoislääkäri nuorisopsykiatria

CareaCareaKouvola
Työavain: 
141048
Hakuaika päättyy: 
4.6.2017 23.59
Palkka: 
Carean palkkausohjeen mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme erikoislääkäriä nuorisopsykiatriaan
Kymenlaakson psykiatrinen sairaala sijaitsee Kouvolassa Pohjois-Kymen sairaalan vieressä. Sairaalassa on yksi nuorisopsykiatrian osasto. Nuorisopsykiatrialla on lisäksi avohoitopalveluita tarjoavat poliklinikat Kotkassa ja Kouvolassa.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu nuorisopsykiatrian erikoislääkärin pätevyys. Psykoterapiakoulutus ja -kokemus katsotaan eduksi.

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa virkaan voidaan määräaikaisesti valita nuorisopsykiatriaan erikoistumassa oleva lääkäri tai Suomessa laillistettu lääkäri. Nuorisopsykiatrian erikoislääkärikoulutuksen seminaarit yhteistyönä HUS:n kanssa toteutetaan Kymenlaakson psykiatrisessa sairaalassa

Tule hyvin toimivan ja kokeen tiimin jäseneksi mielenkiintoiseen työhön!
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mahdollisuuden joustaviin työaikoihin sekä mahdollisuudet ammatilliseen täydennyskoulutukseen

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Yhteystiedot

ylilääkäri Marja-Leena Niemi p. 020 633 2622
Carean keskus p. 05 220 51
sähköposti etunimi.sukunimi@carea.fi