Open vacancy Mikkelin kaupunki

Koulunkäyntiavustaja, Launialan koulu

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistystoimi, varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut, Launialan kouluMikkeli
Työavain: 
141130
Hakuaika päättyy: 
30.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.8.2017
Työn kuvaus

Haettavana on koulunkäyntiavustajan tehtävä ajaksi 14.8.2017-2.6.2018 Launialan koulussa.

Työaika on yleistyöaika 25 h/vk.

Valittavalta edellytetään koulunkäynnin ja ilta- ja aamupäivätoiminnan ohjauksen tutkintoa (tai vastaava aiempi tutkinto) tai muu soveltuva tutkinto.

Valittavalta toivotaan omatoimisuutta, monipuolista ammattitaitoa, kehitys- ja yhteistyöhalukkuutta sekä rohkeutta tarttua haastaviin asioihin.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Tehtävään otettavan henkilön on ennen työn aloittamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (ma - pe klo 7-15).

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Lue lisää:

Yhteystiedot

Rehtori Marko Uotila
puh. 044 794 5320
marko.uotila(at)mikkeli.fi