Open vacancy Sipoon kunta

Vastaanottoapulainen-hammashoitaja

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveysosasto, Suun terveydenhuoltoSipoo
Työavain: 
141141
Hakuaika päättyy: 
2.6.2017 14.00
Palkka: 
KVTES:n mukaisesti.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
3.7.2017
Työn kuvaus

Sipoon kunnan suun terveydenhuolto toimii sekä Nikkilän että Söderkullan terveysasemilla, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Etsimme nyt joukkoomme

vastaanottoapulaisen- hammashoitajan vakituiseen toimeen 3.7.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vastaanottoapulaisena- hammashoitajana työskentelet pääsääntöisesti potilastoimiston ajanvarauksessa, joko Nikkilässä tai Söderkullassa vuoroviikkoina. Työhösi kuuluu asiakaspalvelua, ajanvarausta, kutsujen lähettämistä, reskontrasiirrot, vakuutusasiat, arkistointi ja muut toimistotyöt. Käytössämme on Tele-Q puhelinjärjestelmä sekä Mediatri ja Medioral potilashallintaohjelmat.

Kunnan strategian mukaisesti kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Tavoitteenamme ovat maamme parhaat suun terveydenhuollon palvelut. Osaamista ja työssä jaksamista tuetaan mm. toimintaa kehittämällä ja henkilökuntaa kouluttamalla.

Kelpoisuusehtoina ovat lähihoitajan tutkinto tai suun hoidon suuntautumisopinnot suorittaneen lähihoitajan tutkinto tai asiakaspalvelu ja tietohallintaan suuntautunut lähihoitaja sekä molempien kotimaisten kielten hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Arvostamme hyviä tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhösi.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Toimessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään 2.6.2017 klo 14.00 mennessä alla olevan linkin kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa osastonhoitaja Thea Mattsson-Eklund, puh. 09 2353 6360 tai vastaava hammaslääkäri Perttu Halonen, puh. 09 2353 6303.