Open vacancy Mikkelin kaupunki

Koulunk.avustaja, 6 kpl, Kalevankankaan koulu

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistystoimi, varhaiskasvatus- ja perusopetuspalvelut, Kalevankankaan kouluMikkeli
Työavain: 
141174
Hakuaika päättyy: 
30.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.8.2017
Työn kuvaus

Haettavana on kuusi koulunkäyntiavustajan tehtävää ajaksi 14.8.2017-2.6.2018 Kalevankankaan koulussa.

Tehtävien työaika vaihtelee 26 tunnista täyteen työaikaan (38 h 45 min).

Valittavalta edellytetään koulunkäynnin ja ilta- ja aamupäivätoiminnan ohjauksen tutkintoa (tai vastaava aiempi tutkinto) tai muuta soveltuvaa tutkintoa.

Valittavalta toivotaan omatoimisuutta, monipuolista ammattitaitoa, kehitys- ja yhteistyöhalukkuutta sekä rohkeutta tarttua haastaviin asioihin.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Tehtävään otettavan henkilön on ennen työn aloittamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (ma - pe klo 7-15).

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Lue lisää:

Yhteystiedot

Rehtori Janne Syrjäläinen
puh. 050 311 7525
janne.syrjalainen(at)mikkeli.fi