Open vacancy Carea

Palveluohjaaja

CareaKastek OyKotka
Työavain: 
141326
Hakuaika päättyy: 
30.6.2017 23.59
Palkka: 
Avainta-TESin mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Kastek Oy:n puhtaus- ja huoltopalvelujen Kymenlaakson keskussairaalan toimipisteeseen haetaan reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työhön osallistuvaa PALVELUOHJAAJAA.

Palveluohjaajan työtehtäviin kuuluu mm. sairaalahuoltajien perehdyttäminen, opastaminen ja ohjaaminen sekä palvelujen järjestäminen asiakkaan tarpeiden mukaisesti muuttuvissa tilanteissa. Toimit palveluesimiehien apuna, organisoit päivittäisiä puhtauspalvelujen työtehtäviä ja tarvittaessa sijaistat palveluesimiehiä. Olet myös siivousalan vahva ammattilainen ja valmis tarttumaan niin ylläpito- kuin perussiivoustehtäviin. Olennainen osa työtehtävääsi on opiskelijoiden tukena toimiminen.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. siivoustyönohjaajan erikoisammattitutkinto). Ensisijaisesti haemme kuitenkin hyvää tyyppiä, joka on valmis tarvittaessa suorittamaan tutkinnon työn ohessa.

Palveluohjaajana toimiminen edellyttää kokemusta puhtauspalvelualan työnohjaustehtävistä. Työtehtävissä tarvitaan lisäksi määrätietoista otetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointikykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.

Odotamme palveluohjaajalta palveluhenkisyyttä, joustavuutta ja yhteistyökykyä sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja (MS-Office, Internet) ja kustannustehokasta ajattelua.

Toivomme palveluohjaajaltamme aktiivisuutta työyhteisömme kehittämisessä ja eteenpäinviemisessä. Toivomme saavamme sinusta osaavan ja asiantuntevan lisän toimivaan ja kehittyvään tiimiimme

Organisaation kuvaus

Carea tuottaa erikoissairaanhoidon, sosiaali- ja erityishuollon palveluja Kymenlaaksossa visiolla: paras asiakaskokemus vastuullisella yhteistyöllä. Konsernin liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 2000.

Yhteystiedot

Palveluesimies Minna Kuitunen p. 044 223 1257 tai palveluesimies Bettina Hartikainen p. 040 489 8786.
Palveluesimies Tarja Pikarinen p. 044 223 1815 (lomalla 22.5. - 4.6.2017).