Open vacancy Keuruun kaupunki

Uinninvalvoja

Keuruun kaupunkiKeuruun kaupunki, SivistyspalvelutKeuruu
Työavain: 
141443
Hakuaika päättyy: 
30.5.2017 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukainen
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Keuruun uimahalli hakee uinninvalvojaa vakinaiseen, osa-aikaiseen työsopimussuhteeseen.

Uinninvalvojan tehtävänä on asiakkaiden uintiturvallisuuden valvonta. Tämän lisäksi uinninvalvojan tehtäviin kuuluu koululaisten ja aikuisten uimaopetus, vauvauinnin ohjaus, asiakkaiden neuvonta ja opastus, pääsylippujen myynti aamu-uinnille sekä siivoustyöhön osallistuminen.

Tehtävään valittavalta edellytetään uimaopettajan koulutusta sekä kokemusta uinninvalvojan ja uimaopettajan työstä. Eduksi katsotaan liikunta-alan koulutus ja vauvauinninohjaajakoulutus.

Tehtävä edellyttää monipuolista ammattitaitoa sekä kykyä työskennellä asiakkaiden keskuudessa ja sopeuttaa toimintatavat tilanteen mukaan. Tehtävään valittavalta edellytetään myös hyviä asiakaspalvelu- ja työyhteisötaitoja.

Tehtävä alkaa 1.9.2017 ja siinä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.
Palkkaus on KVTES:n mukainen.
Viikoittainen työaika on 32,50 h.

Hakuaika päättyy 30.6.2017 klo 15.00.

Valituksi tulleen on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä työterveyslääkärin antama todistus terveydentilastaan.

Organisaation kuvaus

Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Silti on tilaa unelmille! Seutukunnan palveluja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Tonttipuolella on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita, vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki.

Monipuolinen kulttuuritarjonta sekä liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa vapaa-aikaasi ja rentoutumiseesi. Peruspalvelut, kuten päivähoito, terveydenhoito ja asuntotarjonta ovat kunnossa.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa uimahallin esimies Heli Salenius, p. 040 1702 294, heli.t.salenius@keuruu.fi