Open vacancy Mikkelin kaupunki

Palvelutyöntekijä

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Ruoka- ja puhtauspalvelutMikkeli
Työavain: 
142029
Hakuaika päättyy: 
26.6.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
28.8.2017
Työn kuvaus

Mikkelin kaupungin ruoka- ja puhtauspalvelut hakee kokoaikaista palvelutyöntekijää uimahallitiimiin 28.8.2017 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Palvelutyöntekijän työtehtäviin kuuluu uimahalli- ja sisäliikuntatilojen päivittäinen ylläpitosiivous, määräajoin tehtävät perussiivoustyöt ja tarvittaessa kassatyöskentelyä.
Valittavalta edellytetään hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityötaitoja, atk:n perustason osaamista, vastuullisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Kelpoisuutena tehtävään on tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus tai riittävä työkokemus. Työaika on keskimääräinen yleistyöaika 38,75 h viikossa, päivittäinen työaika vaihtelee klo 6.00 - 20.00 välillä. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Valittavan henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan kuuden kuukauden koeaika. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona todistukset, joihin haluaa vedota tehtävää täytettäessä. Mikäli tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (klo 7-15).

Mikkelin ruoka - ja puhtauspalvelut tarjoaa palveluita päiväkodeissa, kouluilla, palvelutaloissa, henkilöstöravintoloissa sekä erilaisissa julkisissa tiloissa koko Mikkelin alueella. Asiakkaitamme palvelee kaikkiaan 150 ruoka - ja puhtausalan koulutettua ammattilaista eri kiinteistössä. Useat työntekijämme ovat moniosaajia, jotka hallitsevat molemmat ammattialat.

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävistä antavat palveluesimies Eija Hyrkkänen p. 044 794 3281, eija.hyrkkanen@mikkeli.fi ja palvelupäällikkö Airi Mattila p. 044 7943280, airi.mattila @ mikkeli.fi.