Open vacancy Arkea Oy

Kassatarjoilija

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
142429
Hakuaika päättyy: 
23.7.2017 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
28.8.2017 - 5.12.2017
Työn kuvaus

Toimimme asiakkaan arjessa henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä sairaaloiden ja palvelukotien keittiöissä. Arkean keittiöt sijaitsevat eri puolilla Lounais-Suomea. Tuotamme hyviä ruokahetkiä asiakkaan arkeen yli 700 ruokapalvelun ammattilaisen voimin.

Haemme iloista ja palveluhenkistä kassatarjoilijaa sairaalassa sijaitsevaan henkilöstöravintolaan vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 28.8.-5.12.2017.
Työ sisältää lounasaikana kassatyöskentelyä. Aamupäivisin työhön kuuluu ruokapalvelutyöntekijän tehtäviä kuten linjaston kuntoon laittamista. Edellytämme hakijalta työkokemusta vastaavista tehtävistä. Haemme erityisesti ihmistä, joka omaa asiakaslähtöisen toimintatavan, kyvyn organisoida työtehtäviä sekä innokkaan asenteen työhön. Hygieniapassi on työssä välttämätön. Työ on säännöllistä arkityötä.

Huomiothan, että valitun vuorotteluvapaan sijaisen tulee olla työttömänä työnhakijana työ- ja elinkeinotoimistossa.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Milla Aaltonen; milla.aaltonen@arkea.fi