Open vacancy Sipoon kunta

Erityislastentarhanopettaja

Sipoon kuntaSivistysosasto, VarhaiskasvatuspalvelutSipoo
Työavain: 
142485
Hakuaika päättyy: 
31.7.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
14.8.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hei Sinä varhaiskasvatuksen ammattilainen ja työsi kehittämisestä kiinnostunut! Koet kasvattajana lapsen oppimisen ilon yhtä tärkeäksi kuin vuorovaikutuksellisuuden hoiva- ja kasvatustyössä.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuspalvelut etsii juuri sinua erityislastentarhanopettajaksi vakinaiseen toimeen 14.8.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijoituspaikkana on Mäntymäen päiväkodin tuettu pienryhmä, jossa tulee toimimaan lastentarhanopettaja, erityislastentarhanopettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Mäntymäen päiväkoti sijaitsee Etelä-Sipoossa, Söderkullan keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja lähellä luontoa. Päiväkodissa toimii viisi lapsiryhmää, jotka tarjoavat päivähoitoa 1-5-vuotiaille lapsille.

Sipoon kunnan varhaiskasvatuksen keskeisenä toiminta-ajatuksena on tarjota monipuolisia päivähoitopalveluja ja vastata lapsen varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja kuntoutuksen tarpeisiin asiantuntevasti sekä tukea perheitä kasvatustehtävässä ja vanhemmuudessa. Sipoon varhaiskasvatuksen strategisina sitovina tavoitteina on liikunnallisen ja kielellisen kehityksen tukeminen. Liikunnan avulla annamme lapselle myönteisiä osallistumisen kokemuksia ja elämyksiä lähellä luontoa. Kunnan kaksikielisyys on rikkaus, joka antaa hyvän perustan kielellisen kulttuurin ja kielellisten valmiuksien kehittymiselle. Lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia tuemme ja turvaamme pienryhmätoiminnan ja kasvatuskumppanuuden kautta.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 7 §:n mukaisesti; edellytyksenä on vähintään lastentarhanopettajan tutkinto tai yliopistollisen kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettajan koulutus; varhaiskasvatus)
tai sosiaalikasvattajan, sosiaalialan ohjaajan tai sosionomin (AMK) tutkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet opinnot yhteensä 60 opintopisteen laajuisina ja sen lisäksi yliopistossa suoritetut asetuksessa määritellyt erityisopettajan opinnot. Edellytämme myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Mikäli päteviä hakijoita ei löydy, huomioimme määräaikaisena myös lastentarhanopettajat tai osan opinnoista suorittaneet, joilla on soveltuvaa kokemusta tai kokemusta erityislastentarhanopettajan tehtävistä.

Arvostamme aikaisempaa alan työkokemusta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja, joustavuutta ja positiivista mieltä. Tarjoamme mukavan työympäristön ja tiimin tuen sekä hyvät mahdollisuudet kehittyä työssä.

Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset 31.7.2017 klo 16.00 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai www.sipoo.fi Avoimet työpaikat. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Tiedusteluihin vastaa 24.7. alkaen hallinnollinen päiväkodinjohtaja Kristiina Blomqvist, puh. 09 2353 7730 tai kristiina.blomqvist(at)sipoo.fi