Open vacancy Arkea Oy

Siivooja

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
142786
Hakuaika päättyy: 
6.8.2017 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Elokuun aikana.
Työn kuvaus

Haemme reippaita siivoojia Turun kohteisiimme keikkaluontoisiin tehtäviin syyskaudelle.

Siivooja työskentelee Arkean osaavassa ja kehittyvässä siivouspalvelussa. Vastaamme noin 600 000 neliön puhtauspalveluista Turun alueella yli 300 ammattilaisen voimin. Tuotamme puhtauspalveluja sekä yksityiselle että julkiselle sektorille. Tehtävä sisältää ylläpito- ja perussiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Kohteemme sijaitsevat Lounais-Suomessa. Työkohteitamme ovat mm. sairaalat, hyvinvointilaitokset, koulut ja kulttuurikohteet.

Haemme jo aiempaa kokemusta omaavia siivoojia. Tehtävä sisältää ylläpitosiivousta monipuolisissa ja vaihtelevissa työympäristöissä. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä sijoittuen aamukuuden ja iltayhdeksän välille. Työ alkavat elokuun alkupuolella.

Edellytämme hakijalta aikaisempaa työkokemusta alalta sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, ripeää työotetta ja huolellisuutta. Laitoshuoltajan ammattitutkinto katsotaan eduksi.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä alaa keskimääräistä paremman palkan AVAINTA ry:n työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija Maiju Sinisalo; maiju.sinisalo@arkea.fi