Open vacancy Mikkelin kaupunki

Hammashoidon sijaisrekisteri, Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, sosiaali- ja terveystoimiMikkeli
Työavain: 
1437
Hakuaika päättyy: 
31.12.2016 00.00
Palkka: 
Sovellettavan kunta-alan sopimuksen mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Hammashoidon sijaisuudet sijoittuvat eri tehtäviin hammashoidon työyksiköissä.

Voit olla joko opiskelija tai jo alalle valmistunut, kokenut hammashoidon ammattilainen. Sovi hakemuksen jätettyäsi haastatteluajasta Sanna Luokkamäen puh. 044 794 4534 kanssa. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset sekä henkilöllisyystodistus.

Hakemukseen toivomme liitettävän pdf-muodossa kopiot tehtävän kannalta keskeisistä tutkintotodistuksista. Mikäli tutkinto on suoritettu ulkomailla, on hakemukseen liitettävä tutkintotodistuksesta virallinen suomenkielinen käännös. Lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa työskentelevien on näytettävä esimiehelle ennen työsuhteen aloittamista rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote. Opiskelijat liittävät hakemukseen opintorekisteriotteen pdf-muodossa.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Mikäli tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (arkisin klo 7-15).

Organisaation kuvaus
Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin. Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka. Lue lisää:
Yhteystiedot
Varahenkilöstöyksikkö, Sanna Luokkamäki puh. 044 794 4534.