Open vacancy Suomussalmen kunta

Kahden (2) lastentarhanopettajan tehtävät

Suomussalmen kuntaSuomussalmen kunta, SivistyspalvelutSuomussalmi
Työavain: 
143762
Hakuaika päättyy: 
31.7.2017 15.00
Palkka: 
KVTES :n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Suomussalmen kunnan varhaiskasvatuksessa on uudelleen haettavana vakituisesti täytettäväksi

kahden (2) lastentarhanopettajan tehtävät 1.9.2017 alkaen toistaiseksi.

Lastentarhanopettajat sijoittuvat työsuhteen alussa päiväkoti Taivalkehtoon. Lastentarhanopettaja vastaa päiväkodissa lapsiryhmän suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta kasvatuksesta ja opetuksesta sekä hoitotehtävistä. Lastentarhanopettaja vastaa tiimityön toimivuudesta ja ohjaa työskentelyä ryhmässä. Lastentarhanopettajan tehtävissä painotamme innostunutta ja positiivista työotetta sekä kiinnostusta pedagogiikan kehittämiseen uuden varhaiskasvatuslain tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi pidämme tärkeänä hyviä ryhmä- ja yksilöohjaustaitoja, positiivista asennetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn sekä hyviä ja joustavia työyhteisötaitoja.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun alin (272/05) mukaan.

Palkkaus määräytyy KVTES;n mukaan. Koeaika tehtävissä on neljä (4) kuukautta. Valitun on toimitettava ennen vaalin vahvistamista lääkärintodistus (T) terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valinnasta ehdolla, että valinta muutoin itsestään raukeaa.

Hakuaika päättyy 31.7.2017 klo 15.00

Organisaation kuvaus

Varhaiskasvatus tarjoaa alle kouluikäisille lapsille päivähoitoympäristön, jossa hän saa hoitoa ja huolenpitoa sekä ohjausta ja kannustusta kehittyäkseen minäkuvaltaan myönteiseksi. Varhaiskasvatuksen tehtävänä on yhdessä vanhempien kanssa tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Erityistä hoitoa ja kasvatusta tarvitsevalle lapselle järjestetään kuntouttavaa varhaiskasvatusta yhteistyössä muiden lapselle kuntoutusta antavien tahojen kanssa.

Yhteystiedot

Varhaiskasvatuksen johtaja Jaana Heikkinen, 044 568 4321, jaana.o.heikkinen@suomussalmi.fi
Varhaiskasvatuksen apulaisjohtaja Birgitta Vikholm, 044 777 3189, birgitta.vikholm@suomussalmi.fi