Open vacancy Janakkalan kunta

Lähihoitaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, PerusturvaTapailanpiha 13Janakkala
Työavain: 
143896
Hakuaika päättyy: 
26.6.2017 12.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
4.9.2017
Työn kuvaus

Turengin terveysaseman hoitopalveluiden potilastoimistoon haetaan lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen. Lähihoitajan toimenkuvaan on kuulunut mm asiakkaiden neuvonta ja ohjaus, Marevan potilaiden lääkitysmuutoksista ilmoittaminen, potilasarkistosta huolehtiminen. Edellä mainittujen työtehtävien lisäksi lähihoitajan työnkuvaa ollaan muuttamassa uusien toimintatapojen myötä.

Uusia sähköisiä palveluita otetaan käyttöön ja kannustetaan kuntalaisia ottamaan enemmän vastuuta omahoidosta. Avuksi tarjotaan kansalaisten terveystarkastus- ja valmennusohjelmia, eOmahoitokirjastoa ja Minunterveyteni-palvelua. Aulatilat muutetaan hyvinvointiolohuoneeksi tukemaan muutosta ja kuntalaisten voimaantumista omahoidossa. Hyvinvointiolohuoneeseen sijoitetaan itsepalvelupisteitä, joiden käyttöä lähihoitaja avustaa. Turengin terveysaseman entisiä laboratoriotiloja saneerataan mm. uusiksi toimenpidehuoneiksi. Tarkoituksena on, että lähihoitaja avustaa lääkäreitä toimenpiteissä ja huolehtii injektioiden annosta potilaille.

Pätevyysvaatimuksena on lähihoitajantutkinto, jolla kokemusta terveyskeskuksen perusterveydenhuollon avovastaanottotyöstä.

Työ alkaa 4.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsopimussuhde.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan työaika huomioiden. Työaikamuoto on jaksotyö, päivätyönluonteinen.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 26.6.17 klo 12.00.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Marjo Kuikka puh. 03 680 1440 (virka-aikana) tai sähköposti: etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 26.6.17 klo 12.00.