Open vacancy Janakkalan kunta

Röntgenhoitaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, Perusturva, Terveyden- ja sairaanhoitoTapailanpiha 13Janakkala
Työavain: 
143944
Hakuaika päättyy: 
25.6.2017 12.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
26.6.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme röntgenhoitajan kesäsijaista Janakkalan terveyskeskuksen röntgeniin. Työpiste on Turengin terveysasemalla.

Röntgenimme toimii ajanvaraussysteemillä ja potilastietojärjestelmänämme on Effica. Röntgenhoitajan työnkuvaan kuuluu natiivikuvantaminen ja ultraäänivastaanotolla radiologin avustaminen. Yksikkö on digitalisoitu.

Haemme röntgenhoitajan kesälomittajaa pieneen kahden työntekijän yksikköön tuomaan oman osaamisensa, persoonansa ja energiansa työyhteisön ja asiakkaiden käyttöön, jossa ammattiylpeät, innostuneet, toisiaan tukevat ja huomioivat työkaverit työskentelevät rennon iloisessa työilmapiirissä. Vastuullisella, itsenäistä työtä pelkäämättömällä työntekijällä tulee olla myös asenne kohdallaan ja joustavana pystyä työskentelemään sekä pari- että tiimityössä.

Pätevyysvaatimuksena on röntgenhoitajan tutkinto. Myös röntgenhoitajaopiskelijat huomioidaan hakijoina.

Sijaisuuden kesto 2 kk. Työ alkaa 26.6.2017 tai sopimuksen mukaan.
Tietoa Janakkalan kunnasta ja organisaatiostamme löydät osoitteesta www.janakkala.fi ja www.facebook.com/janakkalankunta.

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi-palvelun kautta 25.6.2017 klo 12.00 mennessä.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä työnkuvasta tai muista siihen liittyvistä yksityiskohdista: vastaava sairaanhoitaja Marjo Kuikka, puh 03 6801 440 tai röntgenhoitaja Irmeli Tikkanen, puh. 050 363 9914 tai etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi-palvelun kautta 25.6.2017 klo 12.00 mennessä.