Open vacancy Arkea Oy

Suurtalouskokki

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
144233
Hakuaika päättyy: 
20.8.2017 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme innostuneita sekä tiimityöskentelyyn tottuneita suurtalouskokkeja syyskaudelle 2017 Turun alueelle. Tehtävä sisältää kokin tehtäviä monipuolisissa ja vaihtelevissa toimintaympäristöissä. Työkohteitamme ovat mm. koulut, päiväkodit sekä sairaaloiden ja palvelukotien keittiöt.

Kokkina työskentelet Arkean ammattitaitoisessa ruokapalvelussa. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistamme monessa eri toimipisteessä 700 ammattilaisen voimin.

Haemme erityisesti kiihkeässäkin tahdissa työskentelemään tottunutta ammattilaista. Hakijalta edellytämme alan ammattitutkintoa, asiakaslähtöistä toimintatapaa, työkokemusta vastaavista tehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä. Hygieniapassi on välttämätön. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Antoisan työn lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen ja koulutuksen oman vastuualueesi työtehtäviin, kilpailukykyisen palkan AVAINTA Tes:n mukaan sekä mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua työssäsi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.
Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija milla.aaltonen@arkea.fi