Open vacancy Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Lähihoitajan toimi (osa-aikatyö 50 %)

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymäRantakatu 4Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Työavain: 
144610
Hakuaika päättyy: 
13.8.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
4.9.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymässä on haettavana lähihoitajan toimi, jonka sijoituspaikkana on palvelussuhteen alkaessa konservatiivisella tulosalueella kuntoutus- ja saattohoito-osastolla 6. Osasto on 30-paikkainen yksikkö, jossa kahdessa solussa on kuntoutuspotilaita ja yksi solu on painottunut saattohoitopotilaiden hoitoon. Osastolla tehdään moniammatillista tiimityötä, johon kuuluu hoitajien ja lääkärin lisäksi erityistyöntekijöitä.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen pätevyys. Arvostamme kehitysmyönteisyyttä, yhteistyökykyä, kuntouttavaa työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötyötaitoja.

Henkilötodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun on ennen työn vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksi saamisesta. Noudatamme toimen täytössä 4 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Mahdolliset kirjalliset hakemukset toimitetaan: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Kirjaamo, PL 25, 92101 Raahe. Hakemuksia ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä vastaa Raahen kaupungin sekä Pyhäjoen ja Siikajoen kuntien yhteensä 34.000 asukkaan sosiaali- ja terveydenhuollon palveluista lukuun ottamatta varhaiskasvatusta ja ympäristöterveydenhuoltoa.

Kuntayhtymä vastaa myös jäsenkuntien väestön niistä erikoissairaanhoidon palveluista, jotka hankitaan sairaanhoitopiiristä tai muualta alueen ulkopuolelta. Peruserikoissairaanhoidon palveluja myydään myös jäsenkuntien ulkopuolelle.

Raahen seudun kuntayhtymä on Savuton Työpaikka.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa hoitotyön johtaja Minna Alatalo, puh. 044 439 4900. Sähköposti etunimi.sukunimi@ras.fi.