Open vacancy Arkea Oy

Palveluesimies

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
144635
Hakuaika päättyy: 
16.7.2017 22.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme vankan työkokemuksen omaavaa ja innokasta palveluesimiestä opiskelijaravintolaamme Turkuun.

Palveluesimies työskentelee osana Arkean ammattitaitoista ruokapalvelua. Ruokapalvelu tuottaa vuosittain 10,6 miljoonaa ateriaa. Nämä ravitsevat ja maukkaat ateriat valmistamme monessa eri toimipisteessä 700 ammattilaisen voimin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta esimieskokemusta henkilöstö- tai opiskelijaravintolasta sekä restonomin tai suurtalousesimiehen ammattitutkintoa. Arvostamme myös osaamista asiakaspalvelusta ja henkilöstöjohtamisesta sekä kykyä toimia muutostilanteissa. Anniskeluvastaavan pätevyys on työssä välttämätön.

Persoonana olet idearikas, asiakaslähtöinen, organisointikykyinen sekä kykenevä tiimityöhön. Omalla ohjaustaidollasi ratkaiset päivittäiset haasteet yhdessä sinua tukevan työyhteisön kanssa. Osaat motivoida työyhteisöäsi.

Miksi tulisit töihin Arkeaan? Tarjoamme antoisan työn kasvavassa yhtiössä sekä AVAINTA TES:n mukaiset vuosilomaedut. Panostamme henkilöstömme kouluttamiseen ja työskentelyyn turvallisessa työyhteisössä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Päivi Anttila puh: 040 188 1593 ke 21.6. klo 13-15.00