Open vacancy Arkea Oy

Kokki

Arkea OyArkea OyTurku
Työavain: 
144640
Hakuaika päättyy: 
6.8.2017 23.00
Palkka: 
Tes
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Toimimme asiakkaan arjessa henkilöstö- ja lounasravintoloissa, kouluissa, päiväkodeissa sekä sairaaloiden ja palvelukotien keittiöissä. Arkean keittiöt sijaitsevat eri puolilla Lounais-Suomea.

Haemme vankan työkokemuksen omaavaa ja innokasta kokkia vahvistamaan henkilöstöravintolapuoltamme syksyllä 2017. Osa henkilöstöravintoloistamme valmistaa ruokaa myös muihin keittiöihimme.

Haemme erityisesti reippaalla työotteella varustettua ammattilaista. Hakijalta edellytämme alan ammattitutkintoa, asiakaslähtöistä toimintatapaa, aiempaa kokemusta kokin työtehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja taitoa organisoida työtehtäviä.

Työtehtävään sisältyy ruuanvalmistuksen ohella kassalla työskentelyä, asiakassuhteiden ylläpitoa, menekin seurantaa ja kirjaamista sekä tavarantilausten hoitamista. Tuotannonohjausjärjestelmä Aromin käyttötaito katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön

Antoisan työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä työssäsi. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää sähköisesti.

Tervetuloa joukkoomme!

Organisaation kuvaus

Arkea Oy tuottaa ruoka-, siivous-, turvallisuus- ja kiinteistönhoitopalveluja. Olemme kotimainen alan yritys ja työnantaja, joka palvelee 1 200 ammattilaisen voimin asiakkaan arjessa. Arkea on vastuullinen, asiantunteva ja ketterä kumppani tärkeisiin tukipalveluihin.

Yhteystiedot

Sähköpostitse henkilöstösuunnittelija milla.aaltonen@arkea.fi