Open vacancy Sipoon kunta

Sairaanhoitaja, terveyskeskuksen sairaala

Sipoon kuntaSosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyskeskuksen sairaala Sipoo
Työavain: 
144734
Hakuaika päättyy: 
1.8.2017 16.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Vuorotyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
11.8.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Sipoon terveyskeskuksen sairaalan osasto 1 on 33-paikkainen akuutti- ja kuntoutusosasto. Hoidamme potilaita, jotka tulevat kotoa päivystyksen kautta tai jatkohoitoon erikoissairaanhoidosta. Hoitotyötä tehdään moniammatillisissa hyvin toimivissa tiimeissä, yksilölliseen kuntouttavaan hoitosuunnitelmaan perustuen sekä potilaidemme ihmisarvoa ja oikeuksia kunnioittaen.

Haemme nyt sairaanhoitajaa sijaisuuteen ajalle 11.8.- 31.12.2017, aloitus sopimuksen mukaan, jatko mahdollinen.

Potilaidemme ADL-kuntoutus on aktiivista ja käytössämme on sähköinen dokumentointi, eli osastomme on paperiton. Olemme täydennyskoulutuspositiivisia ja tuemme henkilökuntamme työhyvinvointia.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai opistotasoinen tutkinto. Tehtävässä edellytetään toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa ja toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa. Arvostamme tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaitoja sekä positiivista, itsenäistä otetta työhön.
Työ on kolmivuorotyötä ja palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES:n) mukaan.
Työ alkaa 11.8.17 tai sopimuksen mukaan.

Pyydämme jättämään hakemuksen ohessa olevan linkin kautta 1.8.2017 klo 16.00 mennessä tai www.sipoo.fi Avoimet työpaikat.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa 10.7. saakka osastonhoitaja Paula Lappalainen, paula.lappalainen(at)sipoo.fi,
puh. 09 2353 6450.