Open vacancy Loviisan kaupunki

Koulunkäynninohjaaja

Loviisan kaupunkiSivistyskeskusLoviisa
Työavain: 
144773
Hakuaika päättyy: 
29.6.2017 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
11.8.2017
Työn kuvaus

Haemme koulunkäynninohjaajia Loviisan kaupungin perusopetukseen

Haluatko työskennellä ensi lukuvuonna koulunkäynninohjaajana?
Loviisa on viehättävä merellinen kaksikielinen kaupunki, jota leimaa pikkukaupungin idylli. Kunnan 15 peruskoulussa ja kahdessa lukiossa on noin 150 opettajaa ja 50 koulunkäynninohjaajaa.

Työtä on tarjolla niin yleis- kuin erityisopetuksen luokissa. Valittavana on sekä suomen- että ruotsinkielisiä työkohteita. Työsuhteet kestävät pääsääntöisesti 11.8.2017-1.6.2018 Viikkotyöaika 15-32,5 t/vko.

Toivomme että sinulla on koulutusta tai soveltuvuutta alalle. Koska kyse voi osittain olla oppilaskohtaisesta tarpeesta työn jatkuvuus voi olla valintaperuste. Arvostamme työkokemusta lapsi- tai nuorisoryhmien ohjaamisesta tai erityislasten tai kehitysvammaisten parissa tehdystä työstä.

Hakuajan päätyttyä rehtorit ottavat hakemusten, työkokemuksen, koulutuksen sekä sopivuuden perusteella yhteyttä mahdollista haastattelua varten.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtävä täytetään 4 kuukauden koeajalla.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää todistukset hakijan kelpoisuudesta. Todistukset voi myös lähettää osoitteella Loviisan kaupunki, Sivistyskeskus, PL 68, 07901 LOVIISA.

Organisaation kuvaus

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaan 16000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Yhteystiedot

Tiedustelut koulutuspällikkö Timo Tenhunen tfn 044 0555 332 tai kyseisen koulun rehtori