Open vacancy Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Sairaanhoitajan toimi

Peruspalvelukuntayhtymä KallioPeruspalvelukuntayhtymä KallioAlavieska, Nivala, Sievi, Ylivieska
Työavain: 
144934
Hakuaika päättyy: 
30.6.2017 12.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana
30.6.2017 klo 12 mennessä

SAIRAANHOITAJAN toimi

Sairaanhoitajan toimen alkusijoituspaikkana on Nivalan terveyskeskus. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoitajan tehtävät vastaanottoalueella. Kelpoisuusvaatimuksena sairaanhoitajan toimeen on ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994 2§ 1mom.) mukainen laillistus. Eduksi katsotaan sydänhoitajan koulutus ja kokemus.

Toimi täytetään 1.7.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakijoilta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, organisointi- ja tiimityötaitoja sekä ratkaisukeskeistä ja aktiivista otetta työhön. Odotamme valittavalta joustavuutta, vastuullisuutta ja erinomaista palveluasennetta sekä kiinnostusta ja sitoutumista tehtävänsä sekä asiakaspalvelun ja itsensä kehittämiseen.

Palkkaus määräytyy KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtävissä on 6 kk:n koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmän kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
vastaanoton osastonhoitaja Anne-Kaisa Kallio p. 044 419 5022 ja
hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Ylivieska 12.6.2017
Hoitotyön johtaja

Organisaation kuvaus

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 700 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1 000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastaanoton osastonhoitaja Anne-Kaisa Kallio p. 044 419 5022 ja hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149 tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi