Open vacancy Uudenkaupungin kaupunki

Sosiaalityöntekijä/tiiminvetäjä lastensuojeluun

Uudenkaupungin kaupunkiUudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusUusikaupunki
Työavain: 
145073
Hakuaika päättyy: 
28.6.2017 12.00
Palkka: 
Peruspalkka 3442,26 e/kk
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojelulain mukaisiin tehtäviin. Viranhoitoon kuuluvat tiimivastaavan tehtävät lastensuojelussa. Tiimiin kuuluu kaikkiaan viisi sosiaalityöntekijää ja kolme perhetyöntekijää. Työntekijöiden käytössä on juridinen konsultaatio ja perhekeskuksen asiantuntemus.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (817/2015) mukainen kelpoisuus. Lain mukaan sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun.

Uudenkaupungin kaupunki on koulutusmyönteinen työnantaja. Työntekijämme saavat osallistua aktiivisesti lastensuojelutyön kehittämiseen. Arvostamme lastensuojelukokemusta, myönteistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Säännöllinen työnohjaus on järjestetty. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen tehtävän työyksikössämme.

Maksamme kilpailukykyisen palkan. Oman auton käyttö työssä on välttämätön.

Valitun on esitettävä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.
Viran täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi. Poikkeustapauksissa hakemuksen voi lähettää os. Sosiaalilautakunta, PL 20, 23501 Uusikaupunki.

Organisaation kuvaus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivi­sesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yh­teisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaik­kapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saa­risto alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita. Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus on saanut SHQS-laaduntunnustuksen.

Yhteystiedot

Sosiaalityön johtaja Lauri Heino, puh. 0440 515 727. e-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi. Hakemuksiin pyydetään liittämään kelpoisuuden osoittavat todistukset.