Open vacancy Uudenkaupungin kaupunki

Hoitajia hengityshalvauspotilaan kotiin

Uudenkaupungin kaupunkiUudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskusPyhäranta
Työavain: 
145107
Hakuaika päättyy: 
11.7.2017 15.00
Palkka: 
KVTES
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haluatko työskennellä hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä? Työn kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto. Sairaanhoitaja- ja lähihoitajaopiskelijat otetaan myös huomioon hoitajia valittaessa. Aikaisempi kokemus hengityshalvauspotilaan hoitamisesta ei ole välttämätöntä, sillä jokainen uusi työntekijä perehdytetään hoitotiimin työhön.

Potilaan hoitotyö tapahtuu hoitotiimin jäsenenä potilaan kotona ja vaatii 1-4 hoitajaa. Työn kesto on sidottu potilaan kotihoidon tarpeeseen. Erilainen hoitoympäristö ja yhteistyö potilaan lähiyhteisön kanssa vaatii, että hoitaja huomioi potilaan elämäntilanteen kokonaisvaltaisesti. Hengityshalvauspotilaan hoitotyö sisältää potilaan perushoidon, akuuttitilanteiden hallinnan sekä laitteiden ja hoitovälineiden huollon. Lisäksi potilas tarvitsee paljon tukea, ohjausta ja lähellä oloa. Hoitotyö auttaa potilasta saavuttamaan mahdollisimman hyvän elämänlaadun. Hengityshalvauspotilaan hoitotiimissä työskentely on itsenäistä ja vaatii hoitajalta päätöksentekotaito, halua oppia uutta, joustavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Organisaation kuvaus

UUSIKAUPUNKI on noin 15 600 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on 23 000.

Uudenkaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen terveyspalvelut on saanut SHQS-laaduntunnustuksen vuonna 2011 ja 2014.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Yhteystiedot

Lisätietoja osastonhoitaja Nelli Lehtonen, puh. 0440 882 481. E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi.