Open vacancy Säkylän kunta

Erityislastentarhanopettaja / lastentarhanopettaja

Säkylän kuntaSäkylän kunta, SivistysosastoSäkylä
Työavain: 
145117
Hakuaika päättyy: 
30.6.2017 12.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.8.2017
Työn kuvaus

Haemme Säkylän kunnan varhaiskasvatukseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2017 alkaen

ERITYISLASTENTARHANOPETTAJAA TAI LASTENTARHANOPETTAJAA
Onnimannin päiväkotiin Nallet-ryhmään

Pienennetyn Nallet-ryhmän lapsimäärä on 12 lasta. Lisäksi ryhmään voidaan sijoittaa kaksi lasta, joilla on henkilökohtainen avustaja, joten ryhmän koko kaikkiaan on 14 lasta. Toimeen valittavalta edellytetään päivähoitoasetuksen mukaista pätevyyttä tehtävään, aitoa kiinnostusta toimia erityistä tukea tarvitsevien lasten ryhmässä sekä halukkuutta ehittää omaa osaamista ja ryhmän toimintaa.

Hakijan eduksi luetaan pätevyys esiopetukseen.

Kelpoisuus tehtävään määräytyy sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaan.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikosrekisterilain mukainen rekisteriote. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Työaika 38,75 h/vko.

Hakemukset tulee toimittaa 30.6.2017 klo 12.00 mennessä. Pyydämme tekemään hakemuksesi ensisijaisesti Kuntarekryn kautta, toissijaisesti sähköpostilla kirjaamo@sakyla.fi.

Organisaation kuvaus

Säkylä on noin 7 200 asukkaan kunta Lounais-Suomessa, Satakunnassa. Vahvuuksiamme ovat kehittyvä kansainvälinen varuskunta, erikoistunut elintarviketuotanto, arvokas luonnonympäristö ja aito yrittäjyys. Säkylän kunta tarjoaa viihtyisän asuinympäristön ja houkuttelevan koulutusmyönteisen ilmapiirin.

Yhteystiedot

Lisätietoja antaa Onnimannin päiväkodin johtaja Eija Peltonen puh. 050 408 6234