Open vacancy Oulaisten kaupunki

Kaupunginjohtaja

Oulaisten kaupunkiOulaisten kaupunkiOulaistenkatu 12Oulainen
Työavain: 
145278
Hakuaika päättyy: 
31.7.2017 15.00
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työn kuvaus

Oulaisten kaupunki julistaa haettavaksi vakinaista täyttämistä varten KAUPUNGINJOHTAJAN viran.

Haemme virkaan ennakkoluulotonta ja vahvaa kunnallishallinnon asiantuntijaa, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä strateginen ja innovatiivinen kehittämisote.

Kaupunginjohtajan viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto, jonka lisäksi edellytetään käytännössä osoitettua kokemusta vaativista johtotehtävistä ja henkilöstön johtamisesta.

Perehtyneisyys kunnallishallintoon ja - talouteen sekä elinkeinoelämän ja yritystalouden tuntemus luetaan eduksi.

Virkaan hakevien voidaan edellyttää osallistuvan tarvittaessa soveltuvuustestiin. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaa täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Kaupunginvaltuustolle osoitetut hakemukset on toimitettava 31.7.2017 klo 15.00 mennessä sähköisesti kuntarekry.fi- palvelun kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa osoitteella Oulaisten kaupunginhallitus, PL 22, 86301 Oulainen. Mahdolliset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi erikseen, mikäli on tarpeen. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Organisaation kuvaus

Oulainen on n. 7600 asukkaan pirteä, nuorekas ja ystävällinen kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla. Keskustaamme hallitsee kaupungin halki virtaava Pyhäjoki, jonka hyvin hoidetuille rannoille on keskittynyt runsaasti palveluja. Keskustassa kaikki on muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

www.oulainen.fi

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Heiska, p. 0444793892 ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kai Pajala, p. 0447797712.