Open vacancy Kangasniemen kunta

Ammattimies (määräaikainen)

Kangasniemen kuntaKangasniemen kuntaKangasniemi
Työavain: 
145317
Hakuaika päättyy: 
23.7.2017 23.55
Palkka: 
Ts:n mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.8.2017 tai sopimuksen mukaan.
Työn kuvaus

Valittava henkilö toimii kiinteistönhuoltotehtävissä kunnan eri kiinteistöissä. Tehtävään valittavalla tulee olla kiinteistönhoitajan perustutkinto tai vastaava koulutus sekä työkokemusta alalta.
Oma-aloitteellisuus ja kyky tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen on ehdottoman tärkeää työssä.
Lisäksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön tehtävien suorittamiseksi.
Työ sisältää päivystystä. Henkilön tulee osata kuljettaa kiinteistönhoitotraktori Wiilleä. Traktorin huolto-osaaminen katsotaan eduksi.
Työsuhde on määräaikainen kunnan sote - kiinteistöjen mahdollisten järjestelyjen vuoksi.

Organisaation kuvaus

KANGASNIEMI – HELMI PUULAN KAINALOSSA

Kangasniemi on vireä ja elinvoimainen kunta puhtaiden vesistöjen äärellä. Paikkakuntamme sijainti kolmen kaupungin - Mikkelin, Jyväkylän ja Pieksämäen - muodostamassa kolmiossa on ihanteellinen. Maaseudun rauhasta on helppo piipahtaa nopeasti kaupunkien vilinässä. Helsinkiinkään matkaa ei ole kuin noin 250 km.

Noin 6000 asukkaan kokoisessa kunnassamme ihmisen on hyvä viettää vapaa-aikaansa sekä myös asua ja työskennellä. Kunnan niin yksityinen kuin julkinenkin palveluvarustus on hyvä ja laadukas. Vilkas ja monipuolinen harrastustoiminta tarjoaa tekemistä vauvasta vaariin niin kulttuuriin, liikunnan, kädentaitojen kuin monen muunkin toiminnan osalta. Etelä-Savon maakuntajärvi Puulan sekä Kyyveden vesistöt ja niitä ympäröivä luonto tarjoavat retkeilijöille mainiot mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen ympäri vuoden.

Asumiseen on Kangasniemellä monenlaisia mahdollisuuksia. Omien toiveiden ja tarpeiden mukaisen kodin voi valita joko keskustan palvelujen ääreltä tai sitten maaseudun rauhasta. Omakotitalotonttien tarjonta on runsasta ja monipuolista. Taajamassa Puulaveden ja Säynätlammen rantamaisemissa on useita ympärivuotiseen asumiseen kaavoitettuja tontteja. Lisäksi vireillä on useita kerros- ja rivitalohankkeita. Kangasniemellä kylätoiminta on vilkasta ja tonttitarjontaa sekä myytäviä kohteita on useammankin kylän alueella.

Kunnan päästrategiaan kuuluu, että asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia edistetään kaikin käytettävissä olevin keinoin. Ennaltaehkäisevä työ ulottuu asukkaisiin ja asiakkaisiin kaikkina ikäkausina. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan aktiivisen työhyvinvointitoiminnan avulla. Henkilöstö on sitoutunutta ja motivoitunut toimimaan asiakkaiden hyväksi.

Yhteystiedot

Tapio Pyykkönen (03.07.2017 jälkeen) tapio.pyykkonen@kangasniemi.fi, 0400-557991 tai
Mikko Manninen, mikko.manninen@kangasniemi.fi, 040-7769136