Viestinnän suunnittelija

Maakuntien väliaikaishallinnotMaakuntien väliaikaishallinnot, Lapin liittoEnontekiö, Inari, Kemi, Kemijärvi, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Rovaniemi, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Tornio, Utsjoki, Ylitornio
Työavain: 
145538
Hakuaika päättyy: 
31.7.2017 15.00
Palkka: 
Tehtävään valittavan henkilön nykyinen palkka. Palvelussuhteessa noudatetaan KVTES:ia.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Etsimme Lapin sote- ja maakuntauudistukselle reipasotteista viestinnän suunnittelijaa vastaamaan ja koordinoimaan maakunnan jatkovalmistelun viestintää.

VIESTINNÄN SUUNNITTELIJA

• pitää "näpeissään" kokonaiskuvaa viestinnästä
• toimii muutosjohtajan työparina ja tukee valmistelutoimielimen ja johtoryhmän viestintää
• koordinoi väliaikaishallinnon viestintäsuunnitelman toteuttamista ja soveltamista
• vetää Lapin maakunnan viestintäverkostoa ja on mukana viestintätyöryhmässä
• toimii Lapin yhteyshenkilönä valtakunnallisissa sote- ja maakuntauudistuksen viestintäryhmissä
• tekee sovitulta osin konkreettista viestintää ja tiedon popularisointia hyödyntäen työryhmän ja organisaatioiden asiantuntemusta
• valmistelee viestintään ja vuorovaikutukseen liittyviä asioita väliaikaiselle toimielimelle sekä poliittiselle seurantaryhmälle (esimerkiksi tulevan maakunnan viestintä- ja osallisuussuunnitelma)
• koordinoi viestinnän ostopalveluyhteistyötä

Arvostamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta vastaavista viestinnän tehtävistä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus johdon viestinnän tukemisesta, muutosprosesseihin liittyvistä vastaavista tehtävistä ja uudistuksessa mukana olevien organisaatioiden tuntemus. Työn luonteen huomioiden työssä menestymistä auttaa erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, vahva viestinnän osaaminen sekä joustava, oma-aloitteinen ja positiivinen asenne.

Viestinnän suunnittelijan työnantajana toimii Lapin liitto siihen asti kunnes sote-järjestämislaki, maakuntalaki ja voimaanpanolaki tulevat voimaan, ja uusi maakunta perustetaan, jolloin henkilö siirtyy Lapin maakunnan väliaikaishallinnon palvelukseen. Suunnittelijan esimiehenä toimii sote- ja maakuntauudistuksen muutosjohtaja.

Tehtävä täytetään aluksi vuoden 2017 loppuun saakka, mutta määräaikaisuutta voidaan jatkaa, kun tiedetään tarkemmin valmistelun edellyttämä työmäärä ja saadaan tieto vuoden 2018 valmisteluun käytettävissä olevasta määrärahasta. Valmistelua tehdään verkostomaisesti ja työtä voi tehdä paikkakunta- ja paikkariippumattomasti.

Tehtävä voi aluksi olla osa-aikainen. Valmisteluun käytettävissä olevasta työajasta sovitaan valittavan henkilön ja luovuttavan organisaation johdon kanssa. Mahdollisuus myös siihen, että henkilö työskentelee koko valmistelun ajan osa-aikaisesti. Tehtävät ovat ensisijaisesti haettavana sote- ja maakuntauudistuksessa mukana olevien organisaatioiden eli kuntien, kuntayhtymien tai valtion organisaatioiden henkilöstölle. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan soveltuvin osin valittavan henkilön nykyisiä palkkausehtoja. Palvelussuhteessa noudatetaan KVTES:ia.

Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta maanantaihin 31.7.2017 klo 15.00 mennessä.

Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta hakeutua sähköisen järjestelmän kautta, hakemuksen voi vaihtoehtoisesti toimittaa annettuun määräaikaan mennessä sähköpostitse info@lapinliitto.fi tai postitse Lapin liitto, Hallituskatu 20 B, 96100 Rovaniemi, viestiin tai kuoreen maininta Viestinnän suunnittelija.

Organisaation kuvaus

Lapin liitto on Suomen pohjoisimman ja maantieteellisesti laajimman maakunnan kehittäjä, kaavoittaja ja edunvalvoja. Lapin liitto on kuntayhtymä, jonka omistajia ovat kaikki Lapin 21 kuntaa.

Lapin sote- ja maakuntauudistukseen otetaan ensi vaiheessa noin 15 henkilön valmistelutiimi, joka työskentelee muutosjohtajan alaisuudessa ja valmistelee asioita väliaikaiselle valmistelutoimielimelle. Valmistelutiimin valitsee väliaikainen valmistelutoimielin muutosjohtajan esityksestä.

Tule mukaan tekemään maakuntauudistusta Suomen huipulla! Lue lisää: www.lapinmaakunta.fi

Yhteystiedot

Maakuntauudistuksen esivalmistelun projektipäällikkö Marja Perälä, p. 040 768 8752, sähköposti: marja.perala(at)lapinliitto.fi.
(Tavoitettavissa 14.7.2017 asti)

Maakuntauudistuksen esivalmistelun projektisihteeri Jaana Koskela, p. 040 630 3003, sähköposti: jaana.koskela(at)lapinliitto.fi.
(Tavoitettavissa maanantaina 31.7.2017)