Open vacancy Kittilän kunta

Maanmittausinsinöörin toimi

Kittilän kuntaKittilän kunta, Tekninen osastoKittilä
Työavain: 
145891
Hakuaika päättyy: 
28.7.2017 14.00
Palkka: 
TS
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
1.9.2017
Työn kuvaus

Kittilän kunnan tekninen osasto julistaa uudelleen haettavaksi maanmittausinsinöörin toimen.

Pääasiallinen tehtävä on kaavoitusprosessiin liittyvät tehtävät. Tehtäviin kuuluu mm. kaavoitusprosessien valmistelu ja suunnittelun ohjaus, maankäyttösopimusten valmistelu ja neuvottelut maanomistajien kanssa sekä vuorovaikutteisuuden järjestäminen suunnittelussa.

Toimen kelpoisuusvaatimuksena on vähintään maanmittausinsinöörin (AMK) tutkinto. Työkokemus kaavoitusprosessin hoidossa katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy kuntien teknisten sopimusten mukaan, mutta palkkauksesta voi esittää myös oman toivomuksensa.

Hakemukset liitteineen on toimitettava viimeistään 28.7.2017 klo 14.00 mennessä ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (cv on mahdollista liittää liitetiedostona). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeitse osoitteeseen Kittilän kunta, Tekninen osasto, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Kuoreen tai sähköpostin aiheeksi merkintä Hakemus - maanmittausinsinööri.

Aikaisemmat hakemukset huomioidaan.

Organisaation kuvaus

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue sekä kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Lauri Kurula, lauri.kurula(at)kittila.fi (30.6.2017 saakka), maanmittausteknikko Veli-Matti Virtanen, veli-matti.virtanen(at)kittila.fi (7.7.2017 saakka)