Open vacancy Mikkelin kaupunki

Tuntiopettaja (erityis- ja luokanopetus) Anttola

Mikkelin kaupunkiMikkelin kaupunki, Sivistystoimi, Anttolan yhtenäiskouluMikkeli
Työavain: 
146202
Hakuaika päättyy: 
1.8.2017 15.00
Palkka: 
OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Osa-aikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.8.2017
Työn kuvaus

Haettavana on tuntiopettajan (laaja-alainen erityisopetus ja luokanopetus) tehtävä ajaksi 14.8.2017-31.7.2018 Anttolan yhtenäiskoulussa.

Valittavalta edellytetään asetuksen 986/1998 mukainen erityisopettajan ja luokanopettajan kelpoisuus. Eduksi luemme vahvan oppilashuollon sekä laaja-alaisen erityisopetuksen tuntemuksen.

Valittavalta toivotaan kiinnostusta ja monipuolista ammattitaitoa opetuksen ja koulun kehittämiseen, kehitys- ja yhteistyöhakuisuutta sekä rohkeutta tarttua uusiin asioihin.

Perusopetusta antavalla opettajalla tulee olla koulun opetuskielessä erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote (ns. lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote). Valitulle asetetaan koeaika.

Virkaa haetaan sähköisellä hakulomakkeella määräaikaan mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset ja kelpoisuuden osoittava todistus. Jos tarvitset apua hakemuksen jättämisessä, soita numeroon 020 610 9527 (ma-pe, klo 7-15).

Organisaation kuvaus

Mikkeli on virkeä lähes 55 000 asukkaan kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan rannalla, parin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mikkelissä on mahdollisuus asua modernissa mutta perinteikkäässä kaupunkiympäristössä tai maaseudun rauhassa. Mikkelin kaupunki tarjoaa ison työnantajan edut ja kehittymismahdollisuudet sekä kannustavan työilmapiirin.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Lue lisää:

Yhteystiedot

Rehtori Sirpa Rossi (tiedustelut 31.7-1.8.2017)
p. 044 794 3172
sirpa.rossi(at)mikkeli.fi