Open vacancy Loviisan kaupunki

Museointendentti

Loviisan kaupunkiKulttuuri- ja museotoimiLoviisa
Työavain: 
146340
Hakuaika päättyy: 
24.8.2017 12.00
Palkka: 
Palkkaus KVTES:in mukainen
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
2.10.2017
Työn kuvaus

Loviisan kaupunki hakee museointendenttiä.

Museointendenttinä vastaat kaupungin museotoiminnasta. Loviisassa toimii kaupunginmuseo, Strömforsin ruukin pajamuseo ja Viirilän kotiseutumuseo sekä kulttuurikeskus Almintalo. Työtehtäviisi kuuluu museoiden näyttelytoiminta, kokoelmatyö sekä museopedagogiikka. Lisäksi tehtäviin kuuluu kulttuuritapahtumien suunnittelu, organisointi ja toteutus muun muassa kulttuuritalo Almintalossa.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Haemme tehtävään henkilöä, joka on oma-aloitteinen sekä omaa hyvät yhteistyö- ja verkostotaidot. Työkokemus museo- ja kulttuurialalta luetaan hakijalle eduksi. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen ja ruotsin kielen taito.

Tehtäväkohtainen palkka on 2636 € /kuukausi KVTES:in mukaisesti. Sinun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastasi ennen kuin aloitat tehtävässä. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakuaika päättyy 24.8.2017 klo 12.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää todistukset kelpoisuudesta ja työkokemuksesta. Mahdolliset paperihakemukset tulee toimittaa osoitteella Loviisan kaupunki, Sivistyskeskus, PL 68, 07901 Loviisa.

Organisaation kuvaus

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaa 16000 asukaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Yhteystiedot

Leif Eriksson, kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen päällikkö, puh: 040 5684138, s-posti leif.eriksson@loviisa.fi
Thomas Grönholm, sivistysjohtaja, puh: 0440-555 250, s-posti: thomas.gronholm@loviisa.fi