Open vacancy Sipoon kunta

Luokanopettaja

Sipoon kuntaSivistysosasto, Suomenkieliset koulutuspalvelutSipoo
Työavain: 
146354
Hakuaika päättyy: 
4.8.2017 14.00
Palkka: 
OVTESin mukaisesti.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Määräaikainen
Työ alkaa: 
14.8.2017
Työn kuvaus

Sipoon Jokipuiston koulussa opiskelee n. 250 oppilasta luokilla 1.-6. Koulu sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella kauniilla puistomaisella Itäisen Jokipuiston alueella lähellä Nikkilää.

Haemme nyt Jokipuiston kouluun luokanopettajaa sijaisuuteen ajalle 14.8.- 5.11.2017.
Viran kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan.

Koulussamme työyhteisönä korostuu kaikenlainen yhdessä tekeminen. Tarjoamme työympäristön, missä omaa työtä eli opetusta ja sen järjestämistä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä työparityöskentelyn ja tiimien kautta. Kannustamme kehittämään ja kokeilemaan uudenlaisia opetusmenetelmiä ja edellytämme hyviä taitoja tietotekniikan opetuskäytöstä.

Palkkaus määräytyy OVTESin mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Pyydämme jättämään hakemukset ohessa olevan linkin kautta 4.8.2017 klo 14.00 mennessä. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Organisaation kuvaus

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Sipoo on savuton kunta.

Yhteystiedot

Lisätietoja virasta antaa 1.8. alkaen sähköpostitse koulun rehtori Anna-Leena Juntunen, anna-leena.juntunen(at)sipoo.fi.