Open vacancy Janakkalan kunta

Laboratorionhoitaja

Janakkalan kuntaJanakkalan kunta, PerusturvaTapailanpiha 13Janakkala
Työavain: 
146452
Hakuaika päättyy: 
11.8.2017 12.00
Palkka: 
Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Vakinainen
Työ alkaa: 
11.9.2017 tai sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Haemme Janakkalaan LABORATORIOHOITAJAA vakinaiseen toimeen.

Tarjoamme monipuolista ja kiinnostavaa laboratoriotyötä toimivassa työympäristössä ja avoimessa ilmapiirissä työkavereina osaava henkilökunta. Laboratoriohoitajan tehtävänkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, näytteenotto- ja analyysitehtävät. Laboratoriomme sijaitsevat Turengin ja Tervakosken terveysasemilla. Näytteet analysoidaan Turengin laboratoriossa, Tervakoskella on näytteenotto kolmena päivänä viikossa. Työtehtävän käyttö edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on päivätyötä.

Laboratoriossamme tehdään peruskemian, hematologian ja mikrobiologian tutkimuksia. Analysoimme omassa laboratoriossa n. 80 % otetuista näytteistä.

Työ alkaa 11.9.2017 tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme kiinnostusta ja monipuolista työkokemusta näytteenotto-, asiakaspalvelu- ja analyysityöstä. Lisäksi arvostamme joustavuutta muuttuvissa työtilanteissa, hyvää yhteistyö- ja organisointitaitoa moniammatillisessa yhteisössä sekä asiakaslähtöistä palveluhenkisyyttä.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk:n koeaikaa. Toimeen valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Työn edellytyksenä on myös hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Organisaation kuvaus

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.

Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Yhteystiedot

Lisätietoja antavat vastaava laboratoriohoitaja Pirjo Tuomela viikoilla 27, 28 ja 29, puh. (03) 680 1642 ja laboratoriohoitaja Ulla Karjalainen viikoilla 30, 31 ja 32, puh (03) 680 1446,
sähköposti etunimi.sukunimi@janakkala.fi

Laita hakemuksesi sähköisesti www.kuntarekry.fi - palvelun kautta.
Hakuaika päättyy 11.8.2017 klo 12.00
Meihin voi tutustua osoitteessa www.facebook.com/Janakkalan terveystoimi, www.janakkala.fi